Helena

Helena Haaparanta is a genuine, strong singer-songwriter known of her unequaled versatility. Her flexible voice full of soul, her situational awareness beyond compare, her unique vision and her remarkable ability to throw herself into her music give Helena’s performances a substantial depth and intensity. Thoroughly owning the stages of both small, intimate clubs and sold out festivals, this charismatic force of Finnish nature doesn’t only take her listeners to an empowering, emancipating journey to deep, dark waters, but also lifts their spirits to taste the brightest starlight.

Follow Helena on Facebook, Twitter & Instagram!

(FIN:) Helena Haaparanta on monipuolisuudestaan tunnettu aito ja vahva laulaja ja lauluntekijä. Hänen taipuisa, sielukas äänensä, pettämätön tilannetajunsa, uskomaton heittäytymiskykynsä ja ainutlaatuinen näkemyksensä antavat hänen esityksiinsä intensiteetin, joka etsii vertaistaan. Karismallaan niin pienet kuin suuretkin lavat täyttävän Helenan laulussa soivat luonnonvoimat, ja poikkeuksetta hän vie kuulijansa voimaannuttavalle matkalle niin syviin, tummiin vesiin kuin myös kirkkaimpien tähtien luo.

***

Photo by Olli Tahvanainen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s